Leids Festival van het Levenslied 2020

Dit jaar geen voorronde in drukke Leidse kroegen en een mooie finale, in een gezellige uitverkochte Leidse Schouwburg. We waren er met het hele team klaar voor, en enorm enthousiast na de geweldige editie van 2019. Lang bleven we de datum verzetten in de hoop dat het allemaal toch nog door zou kunnen gaan. Uitstellen is echter geen optie meer! Daarom voor alle liefhebbers van het Nederlandstalige lied dit jaar een nieuwe opzet die wij in de toekomst gaan toevoegen aan het festival.

Leids Festival van het Levenslied: “De Vriendschap Parade”!

Een show zonder jury, winnen of verliezen, maar gewoon gezellig! Met een keur van artiesten met het gevoel voor “het Levenslied”.

De Vriendschap Parade wordt uitgezonden op 27 december om 20.30 uur via Sleutelstad.nl/tv/ Ziggo kanaal 46 en alle andere mogelijke media kanalen. Als jullie nu allemaal de 27e kijken en luisteren, dan hebben we toch nog op de valreep een Leids Festival van het Levenslied 2020″. Wij en de Nederlandstalige artiesten hebben er superveel zin in!

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte tot de 27e december.

Blijf gezond !!

Vriendelijke Nederlandstalige Groeten!

Frank van Leeuwen en Hugo Choufour (Festival directie)

NIEUWS

Leidse coryfee Wies Cavé ontvangt ‘Mary Bey Oeuvreprijs’

Wies Cavé heeft uit handen van Hugo Choufour de Mary Bey Oeuvreprijs ontvangen voor haar verdiensten voor het levenslied.

Uitzending Leids Festival van het Levenslied ‘Vriendschap Parade’ op Sleutelstad TV

Uitzending Leids Festival van het Levenslied ‘Vriendschap Parade’ op Sleutelstad TV met Jony van der Meij, Rudy & Bianca, John Melody, Gio Swikker, Ronn Amsterdam, Bob Color en Kees Haak.

Leids Festival van het Levenslied als “Vriendschap Parade” op 27 december op Sleutelstad TV

Leids Festival van het Levenslied als “Vriendschap Parade” op 27 december op Sleutelstad TV